Utvendig maling

korall-maling-happyhomes-
korall-maling-happyhomes

Korall er en helt ny malingserie som du kun finner hos Happy Homes. Malingen er laget for å gi deg inspirasjon og fargeglede.

Vårt lille symbol er en sjøhest. Den elsker farger og trives best i korallrevenes fantastiske verden. Det er her den finner inspirasjon og god hjemmefølelse.

Korall maling produseres i Norge, og vi kan forsikre deg om at hver dråpe maling holder god kvalitet.


Korall Fasade Vannbasert er en ren akrylkvalitet med halvblank glans 50. Selvrensende. Gir treverket god beskyttelse mot påvirkning av vær, vind og sol. Malingen er spesielt farge- glansstabil i 12 – 16 år. Ekstra effektiv mot svertesopp og begroing. Dekker godt og tørker raskt. Kun 2 timer mellom strøkene.
Korall Fasademaling vannbasert passer til utvendig nytt, gammelt, beiset, malt eller trykkimpregnert treverk. Kan også benyttes som toppstrøk på grunnet metall og plast som takrenner, beslag o.l. på bygninger.
Glans: Halvblank
Finnes i emballasje 2,7 L og 9 L.

Teknisk datablad Korall Fasade Vannbasert

FDV Korall Fasade Vannbasert

Sikkerhetsdatablad Korall Fasade Vannbasert

Korall Fasade Oljebasert

Korall fasade oljebasert gir god beskyttelse mot falming og nedmatting. Den beskytter godt mot fuktighet over tid. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket i dybden. Ingen grunning nødvendig. Korall fasade oljebasert har god heft til underlaget og er godt egnet til dører og vinduer. Samt topprekke på rekkverk, garasjeport, vindskier, møbler m.m. i tillegg til utvendig kledning.

Glans: Halvblank
Finnes i emballasje 0,68 L, 2,7 L og 9 L.

Teknisk datablad Korall Fasade Oljebasert

FDV Korall Fasade Oljebasert

Sikkerhetsdatablad Korall Fasade Oljebasert