Øra Farge og Miljø

Øra farge og miljø ble stiftet i 1983 av tvillingbrødrene Asle og Bjørn Olsen. Fra starten holdt de hus i Nordmørevegen, men i 1988 bygget de dagens butikk som ligger i Sunndalsvegen 14. Dette er en moderne butikk som i dag huser et stort utvalg innen maling, tapet, teppegulv, avpassede tepper, keramiske flis, harde gulv, vinylgulv og det du måtte trenge for å utføre jobben. I tillegg til butikkdrift har Øra Farge og Miljø en håndverkeravdeling. Her kan vi tilby faglærte håndtverkere innen murer og flislegger, maler og tapetserer og gulvlegger. I tillegg tilbyr vi sertifisert piperehabilitering og gulvsliping.

Etter 35 år i bransjen har brødrene Olsen gitt familiebedriften videre til sine sønner, Bjørn Ivar og Kai Asle, men er fortsatt svært delaktig i den daglige driften. Fra 1.1.2018 tok Bjørn Ivar og Kai Asle over butikken og vil satse videre på utvikling av håndverkeavdelingen og faglig kunnskap i butikk. Som en del av dette har de ansatt en interiørkonsulent for å utvide bedriftens fagfelt innen fargesetting.

Øra Farge og Miljø er en mesterbedrift med tyngde i lang erfaring og faglærte håndverkere med store ambisjoner om å kunne tilby kundene sine den totale pakken innen oppussing. Fremtidsrettet og klar for videre utvikling skal den nye generasjonen Olsen gi kundene sine trygg fagkunnskap og godt håndverk.

Kontakt oss:
Happy Homes Øra Farge og Miljø AS
Sunndalsvegen 14
6600 Sunndalsøra
Tlf: 71 68 97 60
Mail: firmapost@orafarge.no

Åpningstider:
Man-Tors: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-18:00
Lørdag: 09:00-14:00