Slik velger du gulv til soverommet

På soverommet gjelder det å velge et gulv som gir deg lyst til å dra bena ut av sengen om morgenen.

På et rom der vi ofte går mye barbent, er det ekstra viktig med et gulv som føles varmt og som er godt å gå på. I tillegg er det viktig med gode lydegenskaper. Gulvet på soverommet bør dempe trinnlyder og lyder mellom etasjene.

soverom-tapet-gulv-happyhomes

Men det er ikke bare de praktiske egenskapene som teller. Gulvet er en viktig og stor flate i rommet, og det skal også bidra til å skape den atmosfæren du ønsker. Vurder hvilke egenskaper som veier tyngst for deg og finn ditt drømmegulv!

Tips!
Soveromstrenden er å skape litt hotellfølelse hjemme. Med et lekkert gulv, sammen med tekstiler/store puter og kontraster, som f.eks blank/
matt, vil du oppnå dette

Parkett Shade Oak Italien Brown, Tarkett

Vegg-til-vegg-teppe

Et vegg-til-vegg-teppe er varmt, mykt og lyddempende – et svært godt valg for soverommet, som også skaper en lun atmosfære.
Teppegulv bra for innemiljø. Ved jevnlig støvsuging er det ingen grunn til å frykte at teppegulv er noe verre for inneklima enn et hvilket som helst annet gulv.
Faktisk er det slik at tepper kan være fordelaktig for luftkvaliteten, fordi støvet legger seg i ro på teppet i motsetning til å virvle opp i luften ved den minste bevegelse.
Les mer om teppegulv

Parkett og heltre

Følelsen av naturmaterialer skaper atmosferen mange ønsker. Parkett er ekte tre tvers igjennom og veldig lekkert. Med riktig underlagsmateriale får du også god lyddemping. Parkett er et godt valg på soverommet. Kombiner gjerne med et teppe for å oppnå ytterligere varmt gulv og god akustikk.
Les mer om parkett

Maxwear –godt gulvvalg!
Maxwear har kork underlag som er lunt og lyddempende, og et vinylsjikt på toppen som er ekstra slitesterkt. På barnerommet er det ekstra viktig å tenke på komfort og slitestyrke. Barna lever og leker der, så velg et gulv med god akustikk og er mykt og behagelig å gå på, som Maxwear.
Les mer om Maxwear

Finn din butikk