Tranebærrødt kjøkken

Utsikten fra vinduet til naboens røde teglstentak ga inspirasjon til at kjøkkenet ble rødt med rosa tapet på veggene

kjøkken-rødt-rosa-happyhomes
Huset er i tre etasjer, med kjøkken og stue i første etasje. Kjøkken, spisestue og stue i en stor og åpen løsning med massive eikegulv og tak i økosertifiserte eikefinerte plater. Foto: Chera Westman, Ifi
Fra vinduet på kjøkkenet har du flott utsikt over de gamle nabohusenes røde tak. Fargen på disse er overført til den kjøkkeninnredningen som er bygd av en lokal snekkerbedrift. Foto: Chera Westman, Ifi
Kjøkkenet erplassert i en nisje ut mot spisestue og stue. Den romslige stuen har prikkete tapet med mønster fra Le Corbusier. Foto: Chera Westman, Ifi
Vindusnisjen er malt med en farge som er hentet fra tapetet. Foto: Chera Westmann, Ifi
Kjøkkenøyen er kledd med sort granitt, og benken langs vinduet har en praktisk benkeoverflate i rustfritt stål. Foto: Chera Westman, Ifi
Taket over spisebordet er stor, og det skulpturelle vinduet slipper inn mye lys. Vindusnisjen har farge fra naboens bod som kan sees fra vinduet. Foto: Chera Westman, Ifi

Farger og materialer:

Farge vindusnisjer kjøkken: S 1015-R (hentet fra tapetet) Farge vindusnisjer spisestue: S 5040-Y90R Tapet i kjøkken: Collection Le Corbusier – Dots 31026, fra Arte – GREEN APPLE Tapet i stue: Collection Le Corbusier – Dots 31029, fra Arte – GREEN APPLE Tapet i spisestue: Les Unis 78014, fra Flamant – GREEN APPLE Barkrakker: CH56, design Hans J. Wegner – CARL HANSEN & SØNN Lenestol stue: Pelican Chair – FINN JUHL Spisebord: Hvitoljet eik, privat Spisebordsstoler: CH23, design Hans J. Wegner – CARL HANSEN & SØNN Lamper over spisebord: Orient, design Jo Hammerborg – LIGHTYEARS