Kontaktskjemaer

Skjema for bestilling av tjenester vil ikke lagre IP-adressen til innsender. Henvendelsene blir lagret for videre behandling internt. Behandlingsgrunnlaget for vår bruk av personopplysninger er å gi en best mulig kundeservice, både nå og i fremtiden.

Opplysninger som lagres er navn, telefonnummer, epost-adresse, dato og henvendelsen. Hvis vi ikke mottar denne informasjonen, vil vi være forhindret å kunne hjelpe deg med henvendelsen.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Innsyn i egne opplysninger

Du kan be om innsyn i hvilke personopplysninger Happy Homes Øra Farge og Miljø AS har om deg. Dette gjelder også angående sletting av opplysningene. Send en epost til post@orafarge.no for å komme i kontakt.