Fra nøytral til fargerik stue

God og personlig hjemmefølelse med fargerådgivning og håndverkere.
Med utgangspunkt fra et maleri ble stuen ny, fargerik og personlig.

Korall-inspirasjon-farger-før-etter-happyhomes
FØR- Interiørkonsulenten tar alltid god behovsanalyse for å finne den riktige løsningen når det gjelder farger og materialer. Her er ønske om mer farger, mønster og nytt gulv.

En palett til kunden inneholder komplett farger og materialer. Her involverer interiørkonsulenten håndverker for å få et godt samarbeid fra start til mål. Da unngår vi feil og kunden kan føle seg trygg gjennom hele prosessen.

korall-palett-interiørkonsulent-happyhomes
Farge vegger, tak og vinduer HH Protea. Farge vinduer kjøkken S3030-Y20R. Tepper Apricot, Golvabia. Tapet Aurora og Museum, Storeys. Gardiner Dorton Chestnut stue og Sanderson Tuscany II-Hay fra Intag.
Korall-inspirasjon-happyhomes
Inspirasjon er hentet fra personlig maleri. Paletten er bygget opp med nabofarger fra rødt til gult, med ton i ton farger som variasjon. Det lille viktige krydderet er den grønne stolen som skaper en spennende komplementær kontrast til de varme fargene.

GULV

gulvvarme-profag-korall-happyhomes
Med ønske om oppvarming uten nødvendig vedfyring anbefaler vi varmefolie. Det kan legges og kobles enkelt uten elektriker og gir en stabil god romvarme.
Korall-inspirasjon-happyhomes
Gulvet er den viktigste flaten i rommet, både når det gjelder komfort og estetikk. Gulvet tilpasses eksisterende trapp, velges i lyst treverk for å beholde luftighet i rommet, og det vektlegges komfort som lunhet, lyddemping og bærekraftige materialer. Maxwood Ek Naturhvit har kork på undersiden og ekte eikefiner på toppen.

VEGGER

Tapet i trappesonen binder etasjene sammen. Trappen er ofte et glemt møbel. Dekorer veggene rundt, så fremstår trappen som et smykke i rommet og en del av helheten.

TAK OG VINDUER

Korall-inspirasjon-happyhomes
Samme farge på vegger og tak for å oppnå en luftig og helhetlig romfølelse. At taket alltid bør være hvitt for å øke romfølelsen er en usannhet. Samme farge eller en nyanse av veggfargen kan gi en bedre flyt og sammenheng. Hvitt fremhever og gir et tydelig skille tak-vegg, som ikke alltid er ønskelig. Samme ang. vinduer og dører. Et bevisst forhold til valg av farger på disse elementene endrer rommets karakter totalt.
Har man eksempelvis store vinduer og ønsker å fremheve naturen utenfor er det lurt å dempe fargen på vinduene fra hvitt til veggfargen eller f.eks sort.
interiørkonsulent-håndverker-samarbeid-korall-happyhomes
Samarbeid mellom interiørkonsulent og håndverker gir en god trygghet til prosjektet.

ENKEL FORNYELSE