Fargetrender høst/vinter 22/23

Hvilke farger og materialer er aktuelle i høst og vinter? Finn din stil

fargetrender-høst-2022-happyhomes

Høstens fargetrender påvirkes av at vi har lagt bak oss en pandemi, hvor utrygghet, usikkerhet og forsiktighet har preget oss. Nå ser vi fremover og kan glede oss over frihet, ny optimisme og glede. Samtidig er det krig i Europa, økte renter og priser, så vi tar hensyn, setter pris på det ekte og naturlige, samhørighet og tilhørighet. Hjemmene våre skal være personlig innredet, skape trygghet og dekke alle behov for å tilbringe mye tid der.

fargetrender-høst-2022-happyhomes

Høstens farge og interiørtrender kan deles inn i 3 forskjellige stiler. Finn din stil der du føler deg mest hjemme. Ta turen til din Happy Homes butikk, så får du hjelp til å sette sammen din palett

Fellestrekk for alle stilene er
Farger:
Fargespekteret er stort, fra de klare spirutielle til støvete mørke. Hele fargesirkelen er aktuell. Det handler om sammensetning, og den skal være personlig og gi en god opplevelse. Røde og gule nyanser peker seg mest ut, men farger med forbindelse til jord og natur er høyaktuelle. Alle flater i rommet har betydning. Tak, dører og vinder er en viktig del av fargepaletten.

Materialer:
Fellesnevner for materialer er kvalitet og bæredyktighet. Naturlig og ekte. Gjenbruk og redesign. Treverk, metall og stein. Marmor har virkelig fått sin renessanse og det taktile er viktig

fargetrender-høst-2022-happyhomes

LIGHT WELLNESS

fargetrender-høst-2022-happyhomes

En lys, lett og behagelig stil med nordisk preg. Naturen spiller en stor rolle. Den skal vises, nytes og respekteres. Lite kulørsterke farger. Paletten kan være varm eller kald, monokrom eller med god variasjon. Organiske former preger stilen. Lyst treverk, gjerne i kontrast til tre, metall eller stein

fargetrender-2022-happyhomes
fargetrender-2022-happyhomes
fargetrender-2022-happyhomes
fargetrender-2022-happyhomes
fargetrender-2022-happyhomes
fargetrender-2022-happyhomes

COLORFUL SOUL

fargetrender-2022-colorful-soul

En fargerik stil som gir liv og glede til hjemmefølelsen. Det kan være pomp og prakt eller mer rolig og dynamisk. Fellestrekk er at fargene kommer til sin rett med bruk av kontraster eller nyanselikhet. Klesmoten byr på sterke farger, mens interiøret naturlig nok er mer dempet. Personlige detaljer, mønstermiks, velur, skinn, malte møbler, retro, gjenbruk er noen stikkord

fargetrender-2022-colorful-soul
farge-og-interiørtrender-2022-happyhomes
fargetrender-2022-colorful-soul
farge-og-interiørtrender-2022-happyhomes
fargetrender-2022-colorful-soul
fargetrender-2022-colorful-soul

DARK NOSTALGIC

dark-nostalgic-trender-2022-happyhomes

En mørkere, mer dempet stil. Lun og delikat. Materialkontraster gjør den litt lukseriøs. Pels, børstede, glansfulle og metalliske overflater. Minner og tradisjoner møter nye impulser med jordfarger, dype blå og grønne. La deg gjerne inspirere av 20-tallets overdådige glamor og art deco stilens former

farge-og-interiørtrender-2022-happyhomes
farge-og-interiørtrender-2022-happyhomes
farge-og-interiørtrender-2022-happyhomes
farge-og-interiørtrender-2022-happyhomes
farge-og-interiørtrender-2022-happyhomes
farge-og-interiørtrender-2022-happyhomes

Bilder tilhører happy homes, pure & Original, sofacompaniet, Storeys, Halvor Bakke, Pej, Bohus