Årets farge 2020

Årets farge stemmes frem av folket gjennom en stor landsdekkende konkurranse. Slik får vi målt «temperaturen» for hvilken farge det norske folk liker og trives med. Favorittfarge skaper trivsel og hjemmefølelse.

årets-farge-happyhomes-bølge
Farge Bølge. Bilde: Happy Homes

ÅRETS FARGE 2020 ER BØLGE

For 3. år på rad kårer folket en blåfarge som favoritt. Ikke så rart kanskje, blått har lange tradisjoner i Norge og kan brukes og kombineres i de fleste rom og interiører.

årets-farge-bølge-happyhomes
Farge Bølge. BIlde: Happy Homes

Bølge er en vakker nordisk og beroligende farge. Kombiner med nabofarger eller varme kontraster for å skape ekstra karakter og personlighet. Bølge harmonerer like fint på soverommet, som på stuen, kjøkkenet og badet. På barnerommet kan den fremstå søt og på ungdomsrommet tøff alt ettersom hva den blir kombinert med.

årets-farge-happyhomes-bølge
Farge Bølge. Bilde Happy Homes