Kom i gang med terrassen

Terrassen er en viktig del av utemiljø. Gulvet ute er en like viktig flate ute som inne. Fargen er det første man må ta en avgjørelse på. Så hvilken farge skal du velge til terrassegulvet?

Nedenfor får du hva du skal tenke på ved fargevalg. Når det er bestemt, og produkt kjøpt, så skal det behandles. Slik beiser du terrasen

Så enkelt, men så vanskelig: Tenk som inne! Gulvet må passe fargemessig til huset, hagen og andre omgivelser.
Fargen på terrassegulvet velges etter valg av husfarge, så den er viktig å ta hensyn til, og husets stil. Så omgivelsene. Har du plen, grus, fjell? Alt skal ha en sammenhengende helthet, akkurat som alle flater inne.

Altså velg en farge som står fint til husets hovedfarge, staffasjefarger og som gjerne understreker arkitekturen. F.eks har du et hus i moderne stil/funkis med kjølig farge på huset bør du videreføre utrykket videre på terrassegulvet.

Har du et klassisk hus i varme farger, bør du fortsette med terrasse i gyldne toner. Husk at farger kan oppfattes varme og kalde etter hvilken oppbygning. Spør om råd og se terrasseprøver i din Happy Homes butikk!

Ligger huset eller hytta i naturskjønne omgivelser, er ofte naturen rundt en avgjørende faktor for valg av farge. La terrassen spille på lag med naturen, og plukk opp farger fra hav, stein og omgivelser.

Slik beiser du terrassen