Hvilket gulv til hvilket rom?

Gulvtrendene for 2020 påvirkes av økt fokus på bærekraftig miljø, ønske om mer farger og mønster, og en frodig, litt vågal interiørstil. Dette gjelder alle typer gulv; parkett, laminat, tepper, belegg og malte gulv. Forskjellig gulv fra rom til rom, bred plank og mer møstergulv er i vinden

Gulvet er den viktigste flaten i rommet. Den er mest synlig. Visuelt viktig for møbler, materialer og helhetsintrykket. For velbehag og komfort betyr gulvet mye. Velg rett gulv til rett rom. Vi hjelper deg i jungelen!

STUE
I stuen bruker vi mye tid. Gulvet i stuen bør være lunt og godt å gå på for best mulig komfort. Et gulv med mykt underlag absoberer trinnlyd og demper klang i rommet. Dette er kanskje viktig å tenke på dersom man har en nabo under eller om man har hund.

Maxwood
Ekte tre med kork på undersiden.
Et komfortgulv bygd opp av kork i nederste sjikt og ekte treverk
i øverste. Kork er et naturlig materiale, lyddempende
og lunt å gå på. Trefiner med hard lakk i 7 strøk gjør det slitesterkt
Les mer om Maxwood

Maxwood-korkgulv-happyhomes
Maxwood Ek naturhvit

KJØKKEN
Kjøkkenet er husets kravstore rom. Gulvet skal bli tålt å sølt på, og kunne lett tørkes rent igjen. Det bør tåle at ting går i gulvet uten at gulvet blir ødelagt

Tips!
Tenk praktisk og hvilke vaner du har før du planlegger ditt kjøkken. Fargemessig helhet mellom gulv, innredning og benkeplate er vesentlig for at utrykket skal fungere.

Happy Homes anbefaler vinylgulv til kjøkkenet. Det tåler slitasje og søl, og er enkelt å vaske. Finnes i bane, staver og klikksystem.
Les mer om vinylbelegg
Les mer om vinylklikk

SOVEROM

På soverommet bør det være behagelig å sette føttene
på gulvet om morgenen. Da er det viktig med et gulv som
er varmt og lunt. Vi går også ofte barbeint og vi ønsker
gjerne en ekstra hverdagsluksus

Tips!
Soveromstrenden er å skape litt hotellfølelse hjemme. Med et lekkert gulv, sammen med tekstiler/store puter og kontraster, som f.eks blank/
matt, vil du oppnå dette


Tarkett Shade Oak Italian Brown

Parkett
Følelsen av naturmaterialer skaper atmosferen mange ønsker. Parkett er ekte tre tvers igjennom og veldig lekkert. Med riktig underlagsmateriale får du også god lyddemping. Parkett er et godt valg på soverommet. Kombiner gjerne med et teppe for å oppnå ytterligere varmt gulv og god akustikk.
Les mer om parkett

Maxwear –godt gulvvalg!
Maxwear har kork underlag som er lunt og lyddempende, og et vinylsjikt på toppen som er ekstra slitesterkt. På barnerommet er det ekstra viktig å tenke på komfort og slitestyrke. Barna lever og leker der, så velg et gulv med god akustikk og er mykt og behagelig å gå på, som Maxwear.
Les mer om Maxwear

maxwear-gulv-happyhomes
Maxwear Ek Coffee

Teppe
Teppegulv bra for innemiljø. Ved jevnlig støvsuging er det ingen grunn til å frykte at teppegulv er noe verre for inneklima enn et hvilket som helst annet gulv.
Faktisk er det slik at tepper kan være fordelaktig for luftkvaliteten, fordi støvet legger seg i ro på teppet i motsetning til å virvle opp i luften ved den minste bevegelse.
Les mer om teppegulv

BADET
Badet er det private hjertet i huset. her skal vi slappe av å fylle på med energi. Veggene skal tåle vannsprut og gulvet i dusjen bør være sklisikkert. Vinylbelegg eller flis, valget er ditt

Våtromsvinyl
Våtromsvinyl oppfyller det viktigste kriteriet på et våtrom; det er fullstendig fuktsikkert.
Det monteres horisontalt og sveises sammen,
så det ikke oppstår noen skjøter der det kan trenge inn fukt
Les mer om våtromsvinyl

Flis
Flis er praktisk og dekorativt, de skaper den
luksusfølelsen mange ønsker på badet. Utvalget
er stort. Farger, utseende og størrelse spiller en viktig rolle for romfølelsen.